Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

A Pöttyös Kódkirakó játék 2017. augusztus 13-án véget ért. A játék végét követően találkozhatsz még promóciós csomagolással az üzletekben, de ezek sajnos már nem válthatók be terméknyereményre, és a kódokat sem tudod feltölteni a weboldalon.


Általános

Meg kell őriznem a csomagolásokat?
Azt javasoljuk, hogy a játék végéig mindenképpen őrizd meg a csomagolásokat (vagy magát a csomagolást, vagy a csomagolás fényképét, amelyen jól olvasható a kód), hiszen ha nyersz óránkénti ajándékot, havi nyereményt vagy fődíjat, akkor bekérhetjük Tőled a nyertes kódokat tartalmazó csomagolásokat.
Meddig tart a nyereményjáték?
A nyereményjáték 2017. május 15. 00:00 órától 2017. augusztus 13. 23:59 óráig tart. Kódfeltöltésre 2017. augusztus 13. 23:59-ig van lehetőséged.
Mit tegyek, ha további kérdéseim vannak a játékkal kapcsolatban?
Kérjük, olvasd el figyelmesen a Játékszabályt, ami elérhető a Játékszabályzat menüpontban, vagy ITT, illetve írj egy levelet a pottyos@bangbang.hu e-mail címre!

Kódfeltöltés

Elfelejtettem a jelszavam, mit tegyek?
Semmi pánik, ha belépésnél hibás jelszót adtál meg, akkor a felugró ablakban használhatod az elfelejtett jelszó funkciót, mely segítségével jelszó módosítást kérhetsz. Az új jelszavadat e-mailben küldjük el Neked a regisztráció során megadott e-mail címedre. Javasoljuk, hogy utána változtasd meg jelszavad.
Hány kódfeltöltéssel indulhatok a havi nyereményért?
Minden kódfeltöltés 1 db havi nyeremény kirakós darabot ér, és összesen 4 kirakós darab szükséges ahhoz, hogy a választott fődíj képének kirakásával pályázhass rá.
Hány kódfeltöltéssel indulhatok a fődíj nyereményért?
Minden kódfeltöltés 1 db fődíj kirakós darabot ér és összesen 9 kirakós darab szükséges a választott fődíj kirakásához.

Nyeremények

Hogyan kapom meg az ajándékomat, ha nyertem?
Nyereményedet a GLS futárszolgálattal küldjük el Neked a regisztráció során megadott címre. A kézbesítés időpontját nem választhatod meg, de ha a futár nem talál meg a megadott címen, még egy alkalommal ismételten megkísérli a kiszállítást.
Mikor kapom meg az ajándékomat?
Nyereményedet 30 naptári napon belül juttatjuk el a regisztráció során megadott címedre.